GroeiPartners
WeidseBlikNieuw

Weidse Blik

Weidse Blik in Joure is een groot fourage- en adviesbedrijf. Per 1 januari 2012 is Weidse Blik gefuseerd met Agro de Horne uit Oudehorne. Onder de naam Weidse Blik is men nu actief in bijna geheel Friesland, behalve de westkant. Verder in een (klein) deel van Groningen, Drenthe en Overijssel. De kernactiviteit is de verkoop en de advisering van het gebruik van voeders voor rundvee en alle handelsartikelen ( o.a. kunstmest, zaaizaad) voor mais- en weidebouw. Daarnaast levert Weidse Blik allerlei adviesdiensten op gebied van o.a. Mestplannen, BEX, Kringloop, Strategisch advies en productierechtenbemiddeling.

Weidse Blik B.V, zelfstandig dealer van ForFarmers Hendrix, is dé partner van de ondernemende veehouder. Een stabiele factor, die continuïteit en vernieuwing biedt:

  • met gedreven mensen die weten waarover ze praten;
  • met accountmanagers waarmee u als ondernemers onder elkaar kunt sparren over uw bedrijfsontwikkeling;
  • met specialisten die u gericht adviseren op (voer)technisch gebied.

Voor u betekent dit persoonlijk contact, specialistische kennis en een kritisch klankbord met oog voor uw rendement.

Regionaal en dichtbij
Simpelweg voer leveren is voor ons geen doel op zich. De inspanningen van onze specialisten zijn erop gericht om uw positie als veehouder te versterken en uw bedrijfsrendement te verhogen. Daarbij profiteren onze klanten van de omvang en kennis van ForFarmers Hendrix, dat bijvoorbeeld ook de veiligheid van al onze producten garandeert en borgt. En als regionaal georiënteerd bedrijf zijn wij toch heel dichtbij. Door deze regionale aanpak zijn we in staat om heel snel te reageren op uw wensen en als zelfstandig bedrijf weten we wat het is om te ondernemen, net als u!

Logo Weidse blik

This page as PDF