GroeiPartners
MulderNieuw

Mulders Mengvoeder

Historie
Het familibedrijf Mulders Mengvoeder is in 1929 opgericht door Marinus Mulders. De activiteiten bestonden toen voornamelijk uit het malen van granen in de daarvoor bestemde molen. Boeren brachten de op hun eigen bedrijf geteelde haver, rogge of gerst. Betaalden het “maalloon” en haalden het product een paar dagen later weer op om het aan hun vee te voeren, want krachtvoer was er niet. Begin jaren 50 begon Mulders zijn productenpakket uit te breiden met krachtvoer, kunstmest en zaaizaden. In 1960 nemen Cees en Jos Mulders het bedrijf over. Inmiddels groeide het bedrijf en werd er fors geïnvesteerd in gebouwen, bulkauto’s, winkels, kantoor en goede medewerkers. In de periode 1960-1990 maakte de onderneming een explosieve groei en ontwikkeling door. In 1992 hebben René en Joop Mulders het bedrijf van hun vader Cees overgenomen. Onder hun leiding is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een gezonde onderneming met bijna 40 medewerkers.

Mulders Mengvoeder, dealer ForFarmers
Sinds 1939 is Mulders dealer van het vroegere U.T. wat later UTD werd. Sinds de fusie van Hendrix en UTD in 1998 is Mulders Mengvoeder Hendrix UTD dealer voor de rundvee-, geiten- en schapenhouderij in Zuidwest-Nederland. In 2012 werd Hendrix UTD overgenomen door ForFarmers en sindsdien werken wij onder de vlag van ForFarmers. Het werkgebied van Mulders bestrijkt West-Brabant (ten westen van de A16), geheel Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden. Ons gehele adviseursteam, zowel binnen- als buitendienst, streeft naar een maximaal rendement bij onze klanten. De gehele aan- en afvoerlogistiek doet Mulders in eigen beheer met eigen vrachtauto’s. Mede hierdoor kunnen  wij onze klanten snel en flexibel beleveren van zowel zakgoed als silovoer.

Farmsupport
Farmsupport is een 100% dochter van Mulders Mengvoeder. Farmsupport bemiddelt in de aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed en adviseert u bij de grond en pachtzaken. Met deze dienstverlening onder hetzelfde dak bieden wij onze klanten een uitstekende extra service.

Animal World by Mulders
Animal World is de detailhandel binnen Mulders, met winkels in Oudenbosch en Bergen op Zoom. De naam Animal World is door Joop en René Mulders zelf bedacht, zowel de naam als het logo zijn als eigen merk gedeponeerd. Animal World is niet zomaar een dierenwinkel. Het is een wereld vol dierenplezier waar elk baasje van opkijkt. In onze winkels in Oudenbosch (2.500 m2) en Bergen op Zoom (800 m2) vindt u werkelijk alles op het gebied van voeding en verzorging voor uw huisdier. Animal World is onlangs uitgeroepen tot beste dierenspeciaalzaak van Nederland.

ga naar de website: www.animalworld.nl

Mulders Tuinmeubelen
Tot 2006 waren tuinmeubelen een onderdeel binnen Animal World. Echter door groei en ontwikkeling op dit gebied werden tuinmeubelen te complex om binnen Animal World te houden. In 2005-2006 werd daarom een geheel nieuwe tuinmeubelwinkel gerealiseerd. Het oorsponkelijke magazijn van Mulders werd omgebouwd tot showroom voor Mulders Tuinmeubelen en er is een geheel nieuw magazijn gebouwd op het terrein in Oudenbosch. Op ruim 1000 m2 presenteren we u onze uitgebreide collectie tuinmeubelen. Alle meubelen worden door onze eigen bezorgdienst gemonteerd bij u afgeleverd.

ga naar de website: www.mulderstuinmeubelen.nl

Mulders Oudenbosch

 

This page as PDF