GroeiPartners
HeadersPartners-1

Agrea

Wij zijn Agrea !

BEGINPUNT VAN AGRARISCH ONDERNEMEN

Agrea is een fusie van drie regionale toeleveranciers: AgroDyn, BoerenBond Agro en het Limburgsch Landbouwsyndicaat (Lansy). Door samen te gaan werken, kunnen wij onze klant nog beter bedienen.

Agrea wil meer zijn dan alleen een leverancier van producten. Wij willen een partner zijn voor de agrarisch ondernemer.

Wij streven naar een lange termijn samenwerking, waarbij we overtuigd zijn dat een partnership een belangrijk uitgangspunt is voor succesvol boeren; voor nu en in de toekomst!

Agrea werkt samen met (internationale) partners op het gebied van kennis en inkoop. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten altijd marktconforme prijzen aanbieden te samen met onze persoonlijke aanpak, kennisoverdracht én deskundig advies.

Onze missie:
Agrea is de partner voor de agrarisch ondernemer: samen realiseren we het beste rendement nu en in de toekomst!

Door kennis en advies te delen met onze klanten en partners willen wij dé partner zijn voor onze klant. Daarbij is de bodem de basis voor een goede teelt.

Wij begeleiden de teelt van gewas, totdat het product is geoogst en afgezet. Wij leveren advies, kennis en producten voor de agrarisch ondernemer om het beste rendement te behalen.

Agrea  speelt in op de veranderde sector en samen met kennis- en ketenpartners op toekomstige marktontwikkelingen. Door een persoonlijke, slagvaardige klantbenadering willen wij de partner zijn van de agrarisch ondernemer.

Samen realiseren wij het beste rendement voor onze klant, waarbij de vier pijlers: de bodem, het gewas, teelt én afzet de basis vormen voor onze filosofie.

Samen voor het beste rendement!

 

Agrea logo voor schermen

 

This page as PDF